Львів’янин Віктор Дідух став чемпіоном світу з настільного тенісу

13.11.2022 18:24   Джерело: portal.lviv
Опубліковано : Львівський Новинар

35-рiчний паралiмпiєць зi Львова Вiктор Дiдух виборов «золото» на чемпiонатi свiту з настiльного тенiсу. Про це повiдомив голова Львiвської ОВА Максим Козицький на своїй сторiнцi у Facebook.

У фiналi змагань Вiктор Дiдух перемiг француза Томаса Боавiса i таким чином став чемпiоном свiту iз настiльного тенiсу. Крiм того, вiн також здобув срiбну медаль у парних змаганнях.

Зазначимо, що львiв’янин Вiктор Дiдух є паралiмпiйцем. Займається настiльним тенiсом у Львiвському регiональному центрi з фiзичної культури i спорту iнвалiдiв «Iнваспорт».

Чемпiон Лiтнiх Паралiмпiйських iгор-2016, вiцечемпiон цьогорiчних Паралiмпiйських iгор в Токiо. За досягнення на паралiмпiадах нагороджений орденом «За мужнiсть» II i III ступенiв.

Також Вiктор Дiдух є чемпiоном Європи 2015 року. Багаторазовий чемпiон мiжнародних турнiрiв. На Бущинi вiн заснував Академiю настiльного тенiсу, яка є високоякiсним тренувальним центром та базою для проведення змагань.

Дiзнавайтеся першими найважливiшi i найцiкавiшi новини Львова – пiдписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторiнку у Facebook.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: portal.lviv