Львів’янина підозрюють у скоєнні злочину - його розшукує поліція

14.11.2022 12:31   Джерело: varta1
Опубліковано : Львівський Новинар

Полiцейськi Рiвненського районного управлiння розшукують 35-рiчного рiвнянина, який переховується вiд органiв суду. Про це повiдомляє полiцiя Рiвненської областi.

Чернявський Борис Володимирович, 26.01.1987 р. н., уродженець мiста Львiв, обвинувачений у скоєннi злочину, передбаченого частиною 1 статтi 309 Кримiнального кодексу України.

Усiм, кому вiдома будь-яка iнформацiя щодо розшукуваного, прохання повiдомити за номером телефону 0680675568 або на спецлiнiю «102».

Довiдково: Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберiгання, перевезення чи пересилання наркотичних засобiв, психотропних речовин або їх аналогiв без мети збуту караються штрафом вiд однiєї тисячi до трьох тисяч неоподатковуваних мiнiмумiв доходiв громадян або виправними роботами на термiн до двох рокiв, або арештом на термiн до шести мiсяцiв, або обмеженням волi на термiн до п’яти рокiв.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: varta1