На Львівщині у сутінках загинули двоє пішоходів (ФОТО)

02.12.2022 22:28   Джерело: varta1.com.ua
Опубліковано : Львівський Новинар

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, 29 листопада о 17.40 на вулиці Львівській у місті Рава-Руська Львівського району водій автомобіля «BMW», 26-річний житель одного з сіл району, здійснив наїзд на пішохода, 86-річну місцеву мешканку. Внаслідок ДТП літня жінка отримала тілесні ушкодження, від яких померла дорогою до медичного закладу.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 19.00 на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Ков’ярі Львівського району. Водій автомобіля «Volkswagen Golf», 37-річний львів’янин, здійснив наїзд на 51-річного мешканця міста Львова. Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік помер на місці події.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Фото: НПУ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: varta1.com.ua