У Львові стартувала найважливіша економічна подія року для заходу України – Західноукраїнський Форум Партнерства

02.12.2022 08:25   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Виступаючи на початку форуму перед учасниками, а це близько 800 представникiв українських та мiжнародних компанiй, влади та соцiальної сфери, наголосив, що Львiвщина готова бути партнером для бiзнесу.

Це основне завдання команди департаменту економiчної полiтики ЛОВА, яка за пiдтримки USAID органiзувала цей Форум. А партнерство можливе лише з тим, кому довiряєш, тому щодня працюємо, аби зберегти та поглибити цю довiру.

Дякую бiзнесу, який забезпечує людей роботою та можливiстю утримувати сiм’ї, сплачує податки, пiдтримує наших воїнiв. Дякую пiдприємцям, якi вiрять у нашу державу й докладаються до її перемоги.

У межах подiї учасники зможуть отримати вiдповiдi на запитання, якi стосуються ведення бiзнесу у воєнних реалiях, обмiняються досвiдом та контактами. Тут створили умови для того, щоб кожен знайшов однодумцiв. А всi разом ми звiдси пiдемо ще бiльше мотивованi на пiдтримку України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews