Торт та морозиво – краща смакова комбінація!

10.12.2022 11:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Коли ніяк не можеш обрати між варіантами десерту для всієї родини або великої компанії – роби ставку на насолоду у квадраті. Саме таку, яку дарує легендарний торт-морозиво Буржуй "Київський" від "Ласунки"!

Дійсно знаковий і неповторний! Мабуть, краща солодка візитівка нашої столиці, не схожа ні на що інше.

Цей десерт купують, коли хочеться чогось нетривіального. Щоб порадувати і тих, хто ніколи не відмовляється від морозива, і тих, для хто віддає перевагу знайомим десертам, таким, як торти!

Таке знайоме поєднання повітряного хрусткого бізе, карамельного соусу, лісових горішків і фірмового пломбіру від "Ласунки" не потребує презентації. Тільки дегустації!

Найсмачніший спосіб, аби солодко зафіналити і зустріч великої компанії друзів, і тихі сімейні посиденьки!

Тож готуючись до зустрічі із друзями або вечору у сімейному колі, сміливо викреслюй із списку завдань пункт "визначтися із десертом на стіл".

Більше часу на себе і рідних – купити морозиво завжди встигнете!

"Ласунка" дбає, щоб ви змогли знайти улюблений десерт у найближчому маркеті і порадувати своїх близьких класичним смаком у несподіваному виконанні!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews