Львівські енергетики продовжують допомагати колегам з Миколаївщини відновлювати електромережі після військових дій (ФОТО)

10.12.2022 13:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Енергетична інфраструктура Миколаївської області зазнала значних ушкоджень внаслідок обстрілів російських окупантів, у деяких населених пунктах електромережі знищені повністю.
 
У цій ситуації на допомогу «Миколаївобленерго» прибули працівники «Львівобленерго», «Прикарпаттяобленерго», «Тернопільобленерго», «Хмельницькобленерго», «Черкасиобленерго», інформує Міністерство енергетики України.
 
Бригади обленерго заходять на енергетичні об’єкти слідом за вибухотехніками, які перевіряють територію для безпечної праці.
 
Завдяки злагодженій роботі енергетиків з усієї України вдається відновлювати постачання електроенергії у містах та селах Миколаївщини.
 
«Енергетики у складний для країни період демонструють виняткову взаємодопомогу, повертаючи світло в домівки українців. Вагомою підтримкою є також обладнання, яке надійшло від закордонних партнерів. Це, зокрема, мікропроцесорні термінали релейного захисту, вакуумні вимикачі, трансформатори, запобіжники та багато іншого. При цьому пріоритетом є саме допомога регіонам, що найбільше постраждали від бойових дій», — повідомив перший заступник міністра енергетики України Юрій Власенко.
 
Цими вихідними дві ремонтні бригади львівських енергетиків, які впродовж двох тижнів працювали у Миколаївській області, вже повертаються додому. А їм на заміну вирушать інші ремонтні бригади «Львівобленерго», які надалі допомагатимуть відновлювати електромережі Миколаївщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews