Львів попрощався із загиблими бійцями 125-ї, 128-ї та 36-ї бригад (ФОТО)

14.12.2022 11:01   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Львів попрощався ще із трьома героями, які боронили Україну, – Юрієм Кошовським, Олександром Корольчуком та Назаром Вятровичем.

Про це повідомляє Львівська міська рада, - пише "Четверта студія".

Юрія Кошовського та Олександра Корольчука поховали на Личаківському кладовищі, а Назара Вятровича – у Рясному.

Юрій Кошовський із перших днів повномасштабного вторгнення добровільно вступив до лав 125-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України. Брав участь у боях за місто Краматорськ Донецької області. У нього залишилися батьки, бабуся, дідусь та сестра.

null
Фото з мережі Інтернет

Олександр Корольчук обіймав посаду інспектора прикордонної служби вищої категорії – начальника відділення інспекторів прикордонної служби 3-го прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. У вільний час займався тайським боксом, був кандидатом у майстри спорту. Він також виконував завдання у зоні проведення АТО у складі підрозділів ДСНС України. Після повномасштабного вторгнення Росії боронив державу у складі військової частини того ж 3-го прикордонного загону, а згодом – 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади Сухопутних військ Збройних сил України. За особисті заслуги Олександр нагороджений численними відзнаками, зокрема орденом “За мужність” III ступеня. У нього залишилися батьки, дружина, донька та брат.

null
Фото з мережі Інтернет

Назар Вятрович упродовж 2016-2019 років виконував бойові завдання у зоні проведення АТО/ООС у складі 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила. А після повернення до цивільного життя працював механіком, захоплювався автомобілями. Проте із повномасштабним нападом Росії пішов боротися проти загарбників до лав 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-морських сил ЗСУ. У нього залишилися батьки, дружина, син та сестра.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews