Зменшено ліміти споживання: як відключатимуть світло львів'янам на вихідних?

17.12.2022 10:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вчорашній масований ракетний удар по енергооб‘єктах в інших областях суттєво вніс корективи у стабілізаційні відключення електроенергії у регіонах.

Так, голова ОВА Максим Козицький, розповів, що на Львівщині, як і в усій країні, НЕК «Укренерго» суттєво зменшила ліміт споживання, аби збалансувати роботу енергосистеми.

«Якщо в області буде перевищення лімітів, можуть задіяти аварійні відключення. Щоб з‘ясувати ситуацію за своєю адресою, звертайтесь у Львівобленерго. Нагадаю, у нашої держави є одна енергосистема, тому ситуація в одній області впливає на всі інші», — пояснив очільник Львівщини.

У свою чергу, у "Львівобленерго" повідомили, що на Львівщині запроваджені аварійні та погодинні вимкнення.

"Зважаючи, на режим надзвичайної ситуації введено дві черги погодинних вимкнень (помаранчеві та білі клітинки у графіку, згідно з вашою групою) , а також додатково застосовані аварійні вимкнення.
Дізнатись свою групу у графіку погодинного відключення Ви можете за цим посиланням: https://poweroff.loe.lviv.ua/gav_city3. Аварійні вимкення вводиться негайно за розпорядженням диспетчера «Укренерго», коли виникає дефіцит потужності в енергосистемі держави і триває до відповідного наступного розпорядження диспетчера «Укренерго». В такому випадку неможливо спрогнозувати тривалість відключення", - зазначили у підприємстві.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews