Budmall Center завершив ще два об‘єкти в Карпатах: відпочинковий комплекс та модульне містечко в Буковелі

18.12.2022 19:33   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Тернопільська компанія Budmall Center звершила ще два об‘єкти в Карпатах: відпочинковий комплекс з A-frame та модульне містечко в Буковелі поряд з «Radison”.

 Роботи розпочалися тільки три місяці тому в селі Микуличин, а аже на Новий рік господарі будуть приймати туристів в затишних будиночках.

Про це повідомив в соціальній мережі засновник компанії Тарас Демкура.

Саме комфортність, швидкість будівництва, екологічність, енергоефективність, естетичність – це далеко не всі переваги каркасного будівництва.

Особливістю даного будівництва і складністю було те, що перепад висоти фундаменту складає 2,5 метра по висоті, але спеціалісти компанії впоралися чудово з таким викликом і професійно облаштували фундамент.

Нам приємно те,що в час військових лій наші підприємці продовжують інвестувати в розвиток туристичних локацій,відпочинкових та реабілітаційних центрів-працююча економіка,міцна передова! Budmall – компанія, яка допомагає кожному облаштувати своє затишне, давно омріяне житло! Запрошуємо до співпраці-ви точно будете задоволені отриманим результатом, – каже Тарас Демкура.  

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews