Львівщина повертається до аварійних відключень: мережу перевантажено вкотре

21.12.2022 15:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

В обленерго розповідають, що саме перевантаження енергомереж спонукає до аварій та екстреного відключення світла.

Ще 21 грудня вранці Львівська область змогла перейти до стабільного графіку відключення електоенергії завдяки важкій праці енергетиків, які вночі змогли стабілізувати ситуацію... Однак... не надовго. Вже після 12 години Львівщина знову повернулася до аварійних відключень. Саме тоді, коли пролунала повітряна тривога. 

перейшла до аварійних відключень живлення, оскільки вичерпала ліміт енергоспоживання.

Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький у телеграмі.

«Жителі Львівщини, маю два неприємні, але важливі повідомлення. Наша область знову перевищила ліміти споживання електроенергії, відтак енергорозподільча компанія Львівобленерго змушена вдатися до аварійних відключень живлення. Інформація про це з‘явилася майже водночас із оголошенням про повітряну тривогу у нашій області… Щойно загроза з неба мине, фахівці намагатимуться вирішити проблему. Ви також вже зараз можете допомогти – будь ласка, вимкніть усі побутові прилади, в яких нема нагальної потреби, - написав він.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews