Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

Електротранспорт у Львові курсуватиме під час повітряних тривог

21.12.2022 17:29   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Ще минулого тижня у КП "Львівелектротранс" вирішили відновити курсування трамваїв та тролейбусів під час повітряної тривоги.

Як відомо, раніше під час ракетної небезпеки та повітряних тривог електротранспорт. у Львові не курсував.

Однак, як розповів керівник міської комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності Ігор Зінкевич у коментарі Tvoemisto.tv, під час повітряної тривоги вимушена зупинка електротранспорту робила проблему з трафіком у місті.

«Навіть зупинка не дає куди людям сховатися на половині дороги додому. Зазвичай мешканці їдуть від точки А до точки В, де знають, що є точно укриття. Так як у «Львівелектротрансі» не дали обґрунтованого пояснення щодо зупинки транспорту, то минулого тижня вони прийняли рішення щодо продовження руху трамваїв і тролейбусів», – сказав він. 

У свою чергу,  в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів зазначив, що у місті діє рекомендація щодо зупинки електротранспорту під час повітряної тривоги у Львові, проте на засіданні вирішили, що він продовжуватиме рух, однак це залежить від водія трамваю чи


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews