Різанина у Стебнику: житель Львівщини зарізав вбив свого товариша

23.12.2022 11:39   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
52-річний житель Стебника жорстоко зарізав свого знайомого.
 
У поліції Львівської області розповіли, що до відділку звернувся лікар швидкої медичної допомоги та повідомив, що в одному із гуртожитків у Стебнику, він виявив тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Загиблим виявився 52-річний місцевий мешканець. На тілі вбитого виявили різані рани, зокрема, у ділянці грудей, шиї та ноги.
 
Правоохоронці встановили, що смертельних ножових поранень загиблому завдав його 53-річний знайомий, також житель Стебника, під час конфлікту.
 
Зловмисника відшукали та затримали, а також вилучили речові докази його причетності до вчинення вбивства. Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину.
 
Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews