Обіцяв «кришувати» перевезення золотих злитків, - у Львові судитимуть митника

27.12.2022 21:59   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Інспектор відділу митного оформлення пообіцяв мешканці Львова за хабар безперешкодне перевезення через державний кордон України дорогоцінних металів загальною вагою майже 2,5 кг без документів.

Відомо, що у вересні 2019 року, службовець одержав від львів’янки 8 800 доларів США за забезпечення безперешкодного переміщення через державний кордон України до Республіки Польщі золотих злитків.

Зокрема, обвинувачений обіцяв допомогти перевезти поза митним контролем майже 2,5 кг дорогоцінних металів, без відповідного документального підтвердження щодо їх походження.

 

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно  головного державного інспектора одного із митних постів Львівської митниці Держмитслужби за фактом одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews