Над трьома областями збито 12 крилатих ракет (ФОТО)

31.12.2022 16:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомив, що станом на 15:00 31 грудня українські сили протиповітряної оборони знищили 12 крилатих ракет. росіяни, попередньо, випустили по Україні понад 20 повітряних цілей.

Про це він написав у соцмережах.

 

null
Фото з мережі Інтернет

У Києві та області спрацювала ППО, повідомили у КМВА та очільник ОВА Олексій Кулеба. Згодом у Києві пролунали декілька гучних вибухів.

Пізніше військова адміністрація розповіла, що у Голосіївському районі пошкоджено господарську споруду та автомобіль, а в Солом'янському — приватний житловий будинок і готель «Адлер». У Печерському районі зруйновано п’ять поверхів готелю «Алфавіто», що біля «Палацу Україна», також незначних пошкоджень зазнали прилеглі будівлі. А ще виявлено уламки ракети на вулиці у Дніпровському районі міста.

Різних ступенів пошкоджень зазнали будівлі двох шкіл і дитсадка в Солом‘янському районі, ще однієї школи — у Печерському. Постраждалих у об’єктах немає. Також виявили уламки ракети на вулиці у Дніпровському районі міста.

Відомо про щонайменше одного загиблого та 20 постраждалих, із яких 14 — госпіталізували. Одна людина — в украй важкому стані. Серед потерпілих — журналіст із Японії.

null
Фото з мережі Інтернет

Запоріжжя

За словами мера Запоріжжя Олександра Сєнкевича, у місті поранено 4 людини, серед них вагітна жінка та 14-річна дівчинка, яка перебуває у важкому стані в реанімації. Атака окупантів зруйнувала 2 приватні будинки, пошкодила — 8.

Донеччина

Очільник Краматорської міської військової адміністрації Олександр Гончаренко заявив, що росіяни вдарили ракетами по промисловій зоні міста: попередньо, там без потерпілих.

Житомирщина

В регіоні успішно працює протиповітряна оборона, повідомив очільник обласної військової адміністрації Віталій Бунечко. За 20 хвилин до цього він писав, що помічено ракети над регіоном.

Хмельниччина

У Хмельницькій області є прильоти, повідомив очільник ОВА Сергій Гамалій. А Тимошенко заявив, що Хмельницький атакували російські дрони. Згодом він уточнив, що по місту вдарили ракетами. За даними ОВА, в області щонайменше семеро поранених, із них троє — у важкому стані.

Миколаївщина

У Миколаєві після вибухів почалася щонайменше одна пожежа: Мер Олександр Сєнкевич розповів, що є пошкодження житлових будинків та, за попередньою інформацією, постраждалі. Згодом очільник ОВА Віталій Кім уточнив, що відомо про 6 потерпілих, із яких трьох госпіталізували.

null
Фото з мережі Інтернет

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews