В одній із клінік в Стрию прикрасили унікальну ялинку: чим вона особлива (Відео)

08.01.2023 09:04   Джерело: Телеканал Лан
Опубліковано : Львівський Новинар

Ялинка Клініки Симбіотика символічно зібрала всі Українські землі у міжнародно визнаних кордонах України. Ідея встановити патріотичну ялинку в Симбіотиці виникла у молодшого медичного персоналу. Кульки вишивали, враховуючи особливості традиційної вишивки кожного регіону і розташували на дереві відповідно до карти України, та огорнули жовто-блакитним світлом. Робота тривала понад півтори місяці. Вишивала молодша медсестра Тетяна Баран, яка є матір’ю трьох діток.

В таке патріотичне вбрання різдвяного дерева вкладено глибокий зміст. Адже географія пацієнтів Симбіотики, зокрема через війну, розширилася аж до східних кордонів. Багато з них втратили не просто домівки, а назавжди втратили рідні місця. Тому дуже важливо, щоб прийшовши в Симбіотику, пацієнти ще більше вірили в перемогу, вірили те, що ми зможемо захистити свою землю і відродимо Україну в тих межах, які нам належать і які визнав весь світ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Телеканал Лан