У Львові поліція затримала жінку, яка переправляла ухилянтів за кордон

08.01.2023 13:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Підозрювана говорила військовозобов'язаним громадянам, що має надійні "зв'язки" для того, щоб внести помилкові дані до бази даних для виїзду за кордон.

 

У Головному управлінні національної поліції України у Львівській області вручили підозру 41-річній жінці, яка забезпечувала незаконний виїзд за кордон для військовозобов'язаних.

Про це йдеться на офіційному порталі Міністерства внутрішніх справ України.

У публікації пишуть, що за свої послуги підозрювана вимагала 3000 доларів США. Жінка підшукувала українців чоловічої статі, які прагнуть виїхати за кордон, та пропонувала їм свою "допомогу".

"Своїх "клієнтів" фігурантка запевняла, що має надійні "зв'язки" і вона може вносити недостовірні відомості про осіб у базу даних", — повідомили на сайті МВС.

Для затримання зловмисниці співробітники Департаменту внутрішньої безпеки та слідчі Національної поліції Львова домовилися з нею про зустріч для передачі грошей за "послуги". В результаті жінку заарештували, а кошти було вилучено.

Жительку Львова підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Ця стаття передбачає від 7 до 9 років позбавлення волі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews