На Різдво рятувальники евакуювали людей через пожежу

08.01.2023 14:10   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Вчора, 7 січня,  пожежа виникла на вул. Виговського в квартирі на шостому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку.

 

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області.

По прибуттю вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та пішли в розвідку пожежі. Під час огляду квартири де виникло загорання на підлозі було виявлено жінку, яку рятувальники винесли на свіже повітря та передали медикам.

Потерпілу, жінку 1933 року народження, з отруєнням продуктами горіння та опіками обличчя та кисті двох рук, у легкому ступені важкості медики госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню м. Львова.

Через пожежу сходова клітка швидко заповнилась димом та не всі мешканці будинку могли самостійно вийти на вулицю, тож рятувальники паралельно з гасінням пожежі також проводили роботи по порятунку мешканців вище розташованих поверхів.

Загалом на пожежі вогнеборці врятували 12 людей та ще 7 вивели на свіже повітря.

О 11:45 вогнеборці локалізували пожежу, та о 11:48 ліквідували.

Внаслідок пожежі вогонь знищив кухонну стільницю, 2 холодильники, газовий лічильник та пошкодив облицювання стін і стелі у кухні квартири на площі 16 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 22 чоловіки особового складу та 5 одиниць спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews