На Львівщині керівники шахти розкрадали вугілля

11.01.2023 10:50   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час опалювального сезону 2017-2018 років заступник директора вугільної шахти підготував перелік виробничих будівель та споруд підприємства в який були включені приміщення, що не були задіяні у діяльності шахти.

Про це розповіли у пресслужбі Нацполіції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, під час опалювального сезону 2017-2018 років заступник директора вугільної шахти підготував перелік виробничих будівель та споруд підприємства, які повинні опалюватись. У цей перелік були включені приміщення, що не були задіяні у діяльності шахти та опалення яких фактично не проводилось. Проте, на опалення цих приміщень були виділені об’єми вугілля, які в подальшому були списані. У свою чергу, директор шахти не проконтролював належним чином правильність підготовленого заступником документу, чим вчинив службову недбалість. Таким чином підприємству було завдано збитків на суму майже 3 мільйони гривень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews