Львівобленерго накупить автошин на майже 3 мільйони гривень

22.01.2023 16:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Приватне акціонерне товариство «Львівобленерго» оголосило тендер на закупівлю автошин до легкових, легких вантажних, вантажних автомобілів, автобусів, сільськогосподарських машин.

Оголошена вартість предмета закупівлі становить 2 млн 854 тис. грн. Оголошення про це розміщено на офіційному майданчику публічних закупівель, - пише leopolis.news.

Лот поділено на сорок три позиції, кожна з яких відповідає за певний вид шин та комплектацію: шини пневматичні для легкових автомобілів, сезонність - експлуатація в літній час (загальна кількість 120 штук); шини пневматичні для легкових автомобілів, сезонність - експлуатація в зимовий час ( \загальна кількість 102 штуки); шини пневматичні для легкових автомобілів, сезонність - експлуатація всесезонна (загальна кількість 92 штуки); шини пневматичні для легких вантажних автомобілів, сезонність – експлуатація всесезонна (загальна кількість 78 штук);  шини пневматичні для автобусів, сезонність – експлуатація всесезонна (загальна кількість 2 штуки);  шини пневматичні для тракторів, сезонність – експлуатація всесезонна (загальна кількість 8 штук).

Старт аукціону відбудеться 27 січня 2023 року. Дата постачання товару до 31 грудня 2023 року.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews