У Львівській мерії прокоментували скандал з перепусткою для дівчини патрульного (ВІДЕО)

23.01.2023 21:23   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Скандальна перепустка на проїзд площею Ринок є недійсною вже два роки.

У мерії Львова заявили, що не видавали перепустки на в’їзд у пішохідну зону центру міста, яку на відео подарував своїй дівчині начальник патрульної поліції у Львівській області. Також вона є недійсною.

Про це йдеться на сайті Львівської міськради.

"Перепустка такого типу, яку було показано на відео, вже не дійсна. Це перепустка старого зразка, яка втратила чинність два роки тому. Тому що з березня 2021 року є нові бланки перепусток, які дають можливість заїзду на площу Ринок. Тому те, що було на відео, не дає права заїзду на площу Ринок", - ідеться в повідомленні.

Як пояснила керівниця комунального підприємства «Ратуша-сервіс» Ірина Тихоліз, з березня 2021 року у Львові діють перепустки на в’їзд у пішохідну зону центральної частини міста нового зразка, тож перепустка зі скандального відео втратила чинність ще два роки тому.

«Те, що було на відео, не дає права заїзду на площу Ринок. Однак на його підставі ми оформили службове розслідування і зараз з’ясовуємо, що це був за документ у ролику», — сказала Тихоліз.

Нагадаємо, 22 січня стало відомо, що начальника управління патрульної поліції Львівської області Романа Пилипенка було відсторонено від службових обов'язків через відео, на якому він подарува своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові, яка є пішохідною. 

 Після розпакування подарунка дівчина каже: «А я казала, що я ... вий*буватись. Перепустка через площу Ринок на мій "мерседес!"»

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews