Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

Одну з вулиць Львова перекриють до вересня

01.02.2023 10:43   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Комунальники будуть замінювати комунікації, зокрема каналізацію, яка перебуває в аварійному стані на глибині 3 м.

На вул. Яворницького з середи, 1 лютого, відновлюють капітальний ремонт. Тут замінять усі інженерні мережі та облаштують нове дорожнє покриття. На час робіт, до 1 вересня, частину вулиці від будинку №8 до вул. Караджича перекриють для проїзду транспорту.

 Як повідомили у прес-службі ЛМР, ремонт вул. Яворницького розпочався у жовтні 2021 року, однак через війну було призупинено фінансування проекту. Проте зараз роботи вдалося відновити.
 
«Найперше тут замінять комунікації, зокрема каналізацію, яка перебуває в аварійному стані на глибині 3 м. Також замінять всі приєднання інженерних мереж до будинків. Потім постелять нове дорожнє покриття, облаштують тротуари, паркомісця, озеленення. На дорозі буде постелено асфальтобетон, а тротуари і паркомісця замостять плиткою ФЕМ», – пояснив в.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР Іван Матківський.

Роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ «Вельт Капітал». Загальна вартість ремонту – 34,4 млн грн. Проект ремонту вулиці Яворницького розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews