Завтра Львів проведе в останній шлях п'ятьох Героїв, які віддали життя за Україну

03.02.2023 16:58   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Богдан Фолюсевич, Назарій Стецура, Максим Гриневич, Володимир Кожевніков, Олександр Пітуля захищали Україну від російських окупантів.

У суботу, 4 лютого, Львів попрощається ще з п’ятьма Героями. Богданом Фолюсевичем, Назарієм Стецурою, Максимом Гриневичем, Володимиром Кожевніковим, Олександром Пітулею, які віддали свої життя на війні проти російських загарбників.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міських церемоній прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону Богдана Фолюсевича, Назарія Стецури та Максима Гриневича розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:40 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Чин похорону Володимира Кожевнікова та Олександра Пітулі розпочнеться о 15:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, о 15:40 – міська церемонія прощання на площі Ринок.

 

Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Маршрут похоронних процесій: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) – пл. Катедральна – пл. Ринок (міська церемонія прощання) – вул. Руська – вул. Підвальна – вул. Володимира Винниченка – пл. Соборна – вул. Пекарська – вул. Шімзерів – вул. Мечникова – Личаківський цвинтар.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews