На Львівщині водій автомобіля на смерть збив пішохода і втік

10.02.2023 11:09   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Водій автомобіля здійснив наїзд на 50-річного жителя одного з сіл району та поїхав з місця аварії.

У четвер, 9 лютого, у селі Тухля на Львівщині автомобіль збив на смерть 50-річного пішохода, мешканця села Грабовець. Водій з місця ДТП втік, його розшукує поліція.

За даними поліції Львівщини, ДТП сталася близько 19:00 у селі Тухля Стрийського району. Водій автомобіля здійснив наїзд на 50-річного жителя одного з сіл району та поїхав з місця аварії. Пішохід від травм помер.

Поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи, встановлюють автомобіль та водія, який скоїв смертельну аварію. Очевидців просять повідомляти інформацію на номер 102 або в найближчий підрозділ поліції.

За фактом ДТП поліцейські відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.2 ст.286 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на три роки.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews