Після операції у Львові померло немовля

11.02.2023 19:29   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Львові після операції на серце, яку провели 9 лютого, помер тримісячний хлопчик.

Дитину оперували у дитячій лікарні святого Миколая, що на вул. Пилипа Орлика.

Про це в коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська.

«Повідомлення до поліції надійшло сьогодні о 7:40 год. Негайно в лікарню виіхала слідчо-оперативна група. За фактом відкрито кримінальне провадження за ч2 ст.140. Призначено експертизи», – зазначила вона.

Про трагічний випадок першими повідомили рідні померлого Данила. Вони висловили припущення, що смерть дитини сталась через передозування ліків вже після операції, адже чули, як медсестри в реанімаційному відділенні говорили про те, що не знають як вколоти ліки дитині. За її словами, операція у дитини пройшла успішно, лікарі боролись за його життя близько 12 годин.

Зазначимо, що згідно із ч2 ст.140 ККУ винним загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років за неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником якщо воно спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews