Львівський суд звільнив від покарання чоловіка за розбещення сусідської доньки

14.02.2023 11:06   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Матір дівчинки просила суд не карати кривдника дуже суворо.

Шевченківський районний суд Львова призначив п’ять років тюрми чоловіку, який розбещував малолітню дівчинку, яка жила по сусідству. Проте суд звільнив його від тюремного ув’язнення, призначивши два роки умовного терміну, - пише zaxid.net.

Як вказано у вироку суду за 3 лютого 2023 року, уродженець села Ясениця-Замкова, Старосамбірського району, у серпні 2022 року розбещував сусідську доньку. У вироку суду не вказано вік чоловіка та дитини, проте, оскільки вказано, що дівчинка була малолітньою, то їй ще не виповнилось 14 років.
 

У суді мати дівчинки розповіла, що сусід часто допомагав їй по господарству. На початку серпня він прийшов до них у будинок, коли її не було вдома, та вчиняв розпусні дії щодо її доньки. Про це вона дізналась від подруги доньки, яка зняла сусіда на мобільний телефон.

У суді підозрюваний визнав свою провину та просив суворо не карати. Мати дівчинки також просила суд не призначати тюремного ув’язнення.



 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews