У приватному дитсадку Києва четверо виховательок катували дітей (відео 18+)

15.02.2023 22:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Нелюдів судитимуть за заподіяння дітям сильного фізичного болю та моральних страждань.

За катування дітей у дитячому садочку Києва чотирьом вихователям повідомлено про підозру, повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Згідно з матеріалами слідства, виховательки столичного приватного дитячого садочка, діючого за нібито методикою АВА-терапії, упродовж тривалого часу вчиняли протиправні дії відносно малолітніх вихованців закладу. Вказані дії супроводжувалися заподіянням дітям сильного фізичного болю та моральних страждань з метою покарати їх за поведінку та невиконання вказівок вихователів.

14.02.2023 у приміщенні дитячого закладу проведено обшуки, у ході яких вилучено документи, які мають значення для досудового розслідування.

На цей час вже ідентифіковано як потерпілими трьох дітей віком від 5 до 6 років.
 
За результатами слідчих дій чотирьом вихователькам повідомлено про підозру (ч. 2 ст. 127 КК України) та вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.
 
Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Досудове розслідування здійснюється слідчими СУ ГУНП у м. Києві за матеріалами Управління міграційної поліції ГУНП в м. Києві.

Увага! Відео 18+

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews