Нова лінійка смартфонів Samsung вас здивує: чому всі чекають на Самсунг С23

16.02.2023 09:35   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Фанати електронних гаджетів прискіпливо стежать за появою нових девайсів. Восени, зазвичай, всі чекають на презентацію чергового iPhone. Але американська компанія має потужного конкурента з Південної Кореї. Йдеться про Samsung Group. Ця корпорація добре знана в цілому світі, адже не обмежує себе виробництвом лише смартфонів та іншої електроніки. 

Вихід нової лінійки смартфонів Samsung – це також очікувана подія. Вже кілька місяців точаться розмови щодо нових флагманських девайсів Самсунг С23, що надійдуть у продаж з початком весни 2023 року. Їхню презентацію провели першого лютого. І якщо ці телефони вас вразили й маєте бажання якомога швидше придбати їх, варто оформити попереднє замовлення на сайті офіційного партнера Samsung в Україні.

null

Найдешевший флагманський смартфон Samsung Galaxy 2023 року

Будь-яка лінійка смартфонів складається з декількох серій. А ті, своєю чергою, містять кілька моделей, що відрізняються між собою за різними параметрами. Якщо йдеться про Samsung Galaxy S23 у базовій версії, приблизно за одну тисячу американських доларів отримуємо доволі потужний пристрій, що з легкістю впорається з роботою у режимі багатозадачності та складними іграми. Секрет такої продуктивності полягає у тому, що виробник обладнав нові смартфони одним з найпотужніших процесорів на сьогодні – Qualcomm SnapDragon 8 другого покоління. Цей чипсет лише кількома балами поступився найдосконалішому аналогу від Apple – A16 Bionic.

Розгляньмо характеристики флагманського смартфона у базовій версії уважніше:

  • 8 гігабайтів оперативної пам’яті з можливістю динамічного розширення за рахунок внутрішнього сховища;
  • 128 Гб для ваших фото та інших файлів. Зверніть увагу, що цей смартфон не підтримує SD карту для розширення обсягу пам’яті;
  • зручний безрамковий дисплей 6,1” з великою роздільною здатністю та новітньою матрицею Dynamic AMOLED 2X;
  • найвищий рівень захисту від будь-яких ушкоджень – герметичний корпус (IP68) з металу, екран з загартованим склом Gorilla Glass Victus 2;
  • найактуальніша версія операційної системи Android 13 у власній оболонці Самсунг One UI.

 Модуль основної камери складається з трьох об’єктивів, що дозволять отримувати якісні фото з різноманітними ефектами. Якщо любите знімати власні відео для соціальних мереж чи блогів, вони будуть у якості 8K UHD. Погодьтесь, доволі гарні характеристики.

Серії Samsung Galaxy S23 – Plus та Ultra

null

Ті клієнти, що не люблять йти на компроміси, обирають найкраще. Samsung S23 Ultra – це смартфон з найпередовішими характеристиками:

  • рекордна щільність пікселів – 500 ppi. За цим параметром смартфон випереджає навіть найкращі iPhone 14 Pro Max;
  • основна камера з чотирьох об’єктивів 200, 10, 10 та 12 Мп. Діафрагма сягає 4,9 мм, що також є своєрідним рекордом;
  • 12 ГБ ОЗП та 512 Гб у внутрішньому сховищу – не кожен ноутбук чи навіть ПК може похвалитися такими характеристиками;
  • 5000 мАг – ємність літій-полімерної батареї, що забезпечує повну автономність протягом доби.

Якщо ж екран 6,8 дюйма вам здається занадто великим, зверніть увагу на Самсунг Галакси С23+. Тут маємо також найкращі характеристики, а діагональ дисплея складає 6,6 дюйма.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews