Лор у Львові: коли варто звернутися

17.02.2023 19:32   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Діагностикою, профілактикою і, звісно, лікуванням захворювань лор-органів займаються лікарі отоларингологи. Вони використовують сучасні діагностичні методи та можуть виявити патології навіть на ранніх стадіях. Це дозволяє здійснити якісне лікування та уникнути ускладнень.

Коли треба відвідати лора? Навіть незначні проблеми здатні призвести до суттєвих ускладнень. Вони можуть сигналізувати про наявність серйозного захворювання, тож не варто нехтувати професійною допомогою. Виникли перші симптоми – відвідайте клініку! Приватний лор у Львові буде чекати на вас.

З якими проблемами приходять до отоларинголога

Задача лора – оглянути пацієнта, щоб оцінити наявні зміни в організмі та виявити джерело неприємних відчуттів з метою призначення ефективного лікування. Вчасний візит до кваліфікованого спеціаліста дозволить запобігти ряду ускладнень з боку інших органів та систем – серця, нирок, суглобів тощо.

На що пацієнти скаржаться лору? Вони можуть отримати пораду в ряді випадків, серед яких:

  • біль, шум у вухах чи погіршення слуху, поява виділень;
  • новоутворення чи потрапляння сторонніх тіл у вуха, горло або ніс;
  • гострі чи хронічні запальні процеси – отит, ларингіт тощо;
  • сухість, кровотеча, виділення з носа, утруднене дихання;
  • осиплість, першіння, спазм, біль – різні неприємні відчуття;
  • збільшення розміру мигдаликів.

Під час прийому лікар проведе ретельний огляд та назначить курс лікування відповідно до поставленого діагнозу. Лор спеціалізується на захворюваннях системи вухо/горло/ніс різної ентомології. Запалення, інфекції, хронічні захворювання – отоларинголог знайде оптимальне рішення для проблеми не залежно від її походження.

Діагностика лор-захворювань у дітей

Вуха, горло, ніс, на жаль, можуть боліти не тільки у дорослих. Куди більше за них страждають діти. Їх організм дуже чутливий до різноманітних подразників. Отити, фарингіти – часто виникають у хлопчиків і дівчат дошкільного та шкільного віку. Вони також потребують швидкої й кваліфікованої допомоги і, можуть отримати її в медичному центрі Медіальт.

Захворювання у дітей часто починаються раптово. Для них характерний стрімкий розвиток та затяжний перебіг. Самолікування може лише погіршити ситуацію, тож при появі перших симптомів не зволікайте, якомога швидше зверніться до лікаря! Сучасні методи діагностики в руках професіонала дозволяють правильно визначити причини захворювання, а наявність у лора відповідних знань та досвіду – запорука правильного вибору засобів для лікування та швидкого одужання.


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews