Львів'янка побила стареньку матір і залишила її помирати у квартирі

20.02.2023 18:08   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Жінкці загрожує 8 років ув'язнення.

В суді прокурори довели, що засуджена проживала разом із своєю 82-річною мамою, з якою у нею часто виникали конфлікти. Під час чергового конфлікту, жінка почала наносити численні удари по тілу та голові потерпілої, обливати її холодною водою. Після чого, ігноруючи усі прохання припинити побиття та знущання, з метою спричинення фізичних страждань мамі, фігурантка відкрила усі вікна в квартирі та, зробивши протяг в кімнаті, вийшла з неї на декілька хвилин.

Потерпілу було госпіталізовано у лікувальний заклад, однак через 3 місяці вона померла від отриманих тілесних ушкоджень.

Пенсіонерка, скориставшись відсутністю доньки, вийшла на сходову площадку та почала кликати на допомогу. Однак, засуджена почувши крики вибігла за мамою та затягнула її назад у квартиру, де продовжила наносити останній численні удари руками та ногами.

Побиття закінчилось тільки з прибуттям правоохоронних органів.

Потерпілу було госпіталізовано у лікувальний заклад, однак через 3 місяці вона померла від отриманих тілесних ушкоджень.

Під час судового засідання засуджена не розкаялась, вину не визнала.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews