Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

На Львівщині після скоєної ДТП водій побив патрульного

21.02.2023 18:30   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Фігуранту обрано запобіжний захід

За процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 30-річному жителю Львова за фактом заподіяння працівникові правоохоронних органів легких тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 345 КК України).

Про це пише прокуратура Львівської області.

За даними слідства, в одному із сіл Львівського району трапилась дорожньо-транспортна пригода за участі підозрюваного. На місце події прибули працівники поліції, які з’ясували, що керувала автомобілем в стані алкогольного сп’яніння дружина підозрюваного. За вказаним фактом було складено адміністративні протоколи.
 
 
Чоловік, який перебував в стані алкогольного сп’яніння та був пасажиром в автомобілі, раптово почав безпричинно проявляти агресію до працівників поліції, умисно наносити численні удари руками та ногами, що спричинило легкі тілесні ушкодження.

За клопотанням прокурорів, фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews