На тютюновій фабриці у Винниках виявили 1,6 млн пачок сигарет без акцизів

10.03.2023 13:36   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
За попередніми підрахунками, компанія не сплатила 85 млн грн податків.

Голова комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетьманцев повідомив про перші результати обшуків на Винниківській тютюновій фабриці.

«Надійшли перші результати обшуків у відомого виробника сигарет. На складі виробника знайшли 1,6 млн пачок сигарет без акцизної марки. В податках – це 85 млн грн. Очікуємо на розповідь про те, як виробник ось-ось збирався продати тютюн виключно через мережу дьюті-фрі», – написав Гетьманцев у Telegram ввечері 6 березня.

6 березня Бюро економічної безпеки України повідомило про обшуки на території тютюнової фабрики у Львівській області через підозру у виготовленні тютюнових виробів без марок акцизного податку. Цього ж дня низка ЗМІ поширили заяву від прес-служби Винниківської тютюнової фабрики про обшуки на підприємстві. У лютому Данило Гетьманцев заявив, що Винниківська тютюнова фабрика поступово переходить у «біле» поле і під час повномасштабної війни збільшила відрахування податків.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews