Вигода на вагу: секрети купівлі солодощів

15.03.2023 12:11   Джерело: LvNews
Опубліковано : Львівський Новинар

Цукерки — це те, що допомагає розслабитись та отримати швидкий прилив енергії під час перекусу або кава-брейку. Смак деяких з них добре знайомий з дитинства, але в більшості це нові ласощі, що з'являються кожного року. Тому для того, щоб насолодитися кожним видом, люди можуть цукерки вагові купити, вибираючи якомога більше смаків під час одного походу в магазин.

Більшість супермаркетів поєднує різноманіття традиційної кондитерської з перевагами шопінгу для всієї родини. В асортименті Novus.Online представлено всі улюблені українські солодощі, а також цукерки та шоколад провідних європейських брендів.

Переваги вагових цукерок

В кондитерському відділі кожен може відчути себе дитиною. Адже навіть з дорослим прагматизмом важко ігнорувати вигоду, особливо для підготовки вечірок або закупівлі на велику сім'ю. Без переплати за пакування можна самостійно створити унікальний мікс солодощів або ж підібрати смаколики під власні вподобання.

Незалежно від того, чи намічається якась подія, чи просто є настрій побалувати себе, купівля на вагу має безліч переваг:

  • вміст, який підбирається самостійно;
  • ціна без переплати за пакування;
  • можливість підібрати смаки та кількість під свій бюджет.

Пакування — не таке важливе, як вміст. Фасовані солодощі — це чудовий вибір для подарунка, але вагові цукерки більш зручні для щоденного шопінгу. Адже дають можливість вибирати, скільки витратити на свої улюблені смаколики та якими вони будуть.

Важливі деталі

Купуючи різноманіття цукерок про запас, варто слідкувати за їх терміном придатності. Він відрізняється в залежності від партії, а також типу солодощів. Важливе також правильне зберігання цукерок: краще за все тримати їх у прохолодному темному місці. Необхідно захистити їх від впливу вологи, тому що навіть цукерки на основі цукру, що самі по собі мають довший термін зберігання, можуть піддатися ознакам гниття, таким як зміна кольору, м'якість або навіть цвіль, якщо їх не зберігати в герметичній тарі.

Вагові солодощі — це один з найкращих способів запастися на вечірку або знаменну подію. З їх допомогою можна швидко підготуватися до фуршету: начинити піньяту для дітей, або ж розфасувати по маленьких пакетиках, запропонувавши гостям як подарунки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews