Мешканець Львівщини погрожував підірвати поліцейських гранатою

24.03.2023 19:54   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

36-річний мешканець Жовківщини спробував підірвати поліцейських бойовою гранатою, коли ті приїхали його арештувати за вчинену ним ДТП.

Попри спробу втекти, чоловіка затримали, повідомила прес-служба прокуратури 22 березня.

Випадок стався у березні цього року в одному із селищ біля Львова. Проте де і коли саме, у прокуратурі не розголошують. Поліція приїхала до 36-річного чоловіка, аби заарештувати його за рішенням суду. Чоловіка засудили до 5,5 років ув'язнення за вчинене ним раніше ДТП, яке мало тяжкі наслідки. Очевидно, чоловік не погодився з рішенням суду, і коли правоохоронці зайшли до нього на подвір'я, почав поводитися неадекватно.

«Усвідомлюючи причину візиту, фігурант дістав з шафи гранату та почав погрожувати працівникам поліції, що зірве її та повбиває усіх. При цьому він вимагав від правоохоронців, щоб вони залишили його господарство», – повідомили у прокуратурі.

Після погроз підірвати усіх 36-річний зловмисник почав втікати. Він сів в автомобіль та поїхав в сторону сусіднього села, там поліцейські й затримали злочинця.




Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews