Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

У Львові міськрада закликала фотографувати неправильно припарковані машини. Штрафи підуть на ЗСУ

30.03.2023 23:27   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська
«Донать фотопорушення паркувань на ЗСУ» - саме під таким гаслом буде проводитися лайфхак від Львівської міськради.
 
У Львові відтепер запрошують жителів міста фотографувати авто, які неправильно припарковані. У Львівській міській раді розповіли, що всі штрафи скерують на допомогу ЗСУ. 
 
Про це повідомила пресслужба міськради.

Зокрема, умови акції такі: за порушення стоянки чи правил зупинки водії повинні сплатити штраф у розмірі 340 гривень Всі гроші будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України. Також, відомо, що штраф може збільшуватися, до 680 грн залежно від специфіки правопорушення. Якщо порушник сплачує штраф впродовж 10 днів, то його сума зменшується вдвічі.

Вже відомо, що за минулий тиждень інспектори з паркування оштрафували понад 5,5 тисяч водіїв за порушення правил зупинки чи стоянки авто на суму понад 2 млн грн. Ці кошти надходять у місцевий бюджет, зокрема їх скеровують на потреби армії.

Для участі в оголошеній акції потрібно надіслати фото неправильно припаркованого авто через соцмережі «Гарячої лінії» міста: Telegram-бот чи сторінку у Facebook.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews