Ірину Гримак, голову Львівської облради відправили у відставку

06.04.2023 18:42   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

«За» проголосували 48, а участь в опитуванні взяли 49 депутатів. 

Сьогодні під час позачергової сесії ЛОР  депутати Львівської обласної ради відправили у відставку Ірину Гримак. Про це стало відомо під час засідання сесії облради, - пише видання "Твоє місто".

Відповідне рішення депутати прийняли під час таємного голосування.За» проголосували 48, а участь в опитуванні взяли 49 депутатів.  

8 березня, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак розповіла про можливий розпуск Львівської обласної ради. Члени президії після двогодинного засідання не змогли прийняти порядок денний, хоча проголосували за дату проведення сесії.

Ірина Гримак була очільницею Львівської обласної ради з грудня 2020 року. Свого часу вона також була чиновницею у Львівській міській раді, вона упродовж 2013-2015 років очолювала Залізничну районну адміністрацію. Із 2015 року Ірина Гримак була заступницею голови Львівської ОДА Олега Синютки. У липні 2019 року після звільнення з посади Олега Синютки Ірина Гримак написала заяву про звільнення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews