На Великдень у Львові скасували нічні богослужіння

11.04.2023 08:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Через комендантську годину нічні богослужіння в храмах Львова не відбуватимуться.

16 квітня християни східного обряду будуть святкувати Великдень. Однак через комендантську годину у Львові традиційні нічні Великодні богослужіння не відбуватимуться. Про це спільно домовилися керівники християнських конфесій міста.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, нічні богослужіння з 00:00 до 5:00 у львівських храмах відбуватися не будуть.
 

«Є прийняте спільне рішення про те, що всі богослужіння відбудуться до початку комендантської години, а ранкові богослужіння вже розпочнуться після комендантської години», – зазначив директор департаменту адміністрації міського голови Євген Бойко.

«Не хочу, аби хтось порушував комендантську годину. У нашому соборі ми робимо все, аби до комендантської години все встигнути і щоб люди повернулися додому. Дотримуватися комендантської години треба обов’язково», – повідомив архиєпископ і Митрополит Львівський УГКЦ Ігор Возьняк.

Львівська Архиєпархія УГКЦ рекомендувала громадам в час Пасхальних богослужінь проводити молитви, дотримуючись комендантської години.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews