У Львові організували Великодній сніданок для переселенців та людей з потребами

16.04.2023 13:52   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

У Великодню неділю, 16 квітня, у Львові для людей, які через певні життєві обставини не мають змоги відчути святковий настрій і духовну атмосферу Христового Воскресіння у родинному колі, організували святковий сніданок.

Трапезу із потребуючими у стінах Українського католицького університету розділив міський голова Львова Андрій Садовий. Про це повідомляє міська рада.

null
Великодній сніданок для 200 потребуючих мешканців Львівської громади організували управління соціального захисту Львівської міської ради спільно з Українським католицьким університетом. Гості куштували традиційні страви українського великоднього столу: паску, яйця, сир, масло, м’ясні наїдки, бурячки з хроном та узвар. Передували сніданку спільна молитва та освячення пасок.

«Кожного року маємо традицію розділяти радість Світлого Христового Воскресіння з тими, хто потребує любові, тепла і уваги. З року в рік місто спільно з громадськими організаціями створює святковий настрій для тих, хто потребує», - каже директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Євген Бойко.

null

Також Великодній сніданок організували у Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на Кирилівській. Традиційні великодні страви куштували близько півсотні людей, які не мають домівки і користуються послугами центру. Сніданок провели міське управління соціального захисту спільно з релігійними громадами та благодійниками, зокрема «Корпорацією добрих справ» та церквою святої Анни. Така трапеза у Центрі для бездомних відбувається щороку, починаючи з часу його відкриття.

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews