Міськрада Самбора купує вбиральню з інтернетом за 2 млн гривень у підприємця з Івано-Франківська

27.04.2023 21:45   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Себастьян Чумаченко був єдиним учасником та переможцем аукціону із закупівлі.

За результатами тендера КП "Об’єднане" Самбірської міської ради модульної вбиральні єдиним учасником та переможцем став підприємець Себастьян Чумаченко із Івано-Франківська. Тож у Самборі Львівської області встановлять громадську вбиральню (комплект модульної вбиральні) вартістю 2 млн гривень.

Про це йдеться на сторінці торгів у Prozorro.

Стартова ціна, за яку місто було готове придбати вбиральню, становила 2 млн грн. Підприємець запропонував лише на 100 грн менше, хоча мінімальний крок пониження ціни становив, за умовами торгів, 10 тис. грн.

Що являє собою вбиральня

Згідно з документами, йдеться про модульну вбиральню на дві кабінки з пеленальним столиком для батьків з маленькими дітьми. Оплата за послуги вбиральні має бути безконтактною – для цього у вимогах прописана наявність купюро- і монетоприймача і можливість розраховуватися банківською карткою.

У вбиральні передбачено:

  • освітлення і датчики руху,
  • інтернет,
  • зовнішнє відеоспостереження,
  • облаштування для людей з інвалідністю.

Термін доставляння вбиральні – до кінця 2023 року.

Підприємець Себастьян Чумаченко зареєстрований в Івано-Франківську. За даними сервісу YouControl, він працює у сфері права, але не тільки.

Себастьян Чумаченко здійснює комплексне обслуговування об’єктів, геодезичні послуги і навіть ремонт доріг. Він і раніше вигравав подібні тендери в Івано-Франківській області на обслуговування модульних вбиралень.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews