Про контрнаступ не говорили: мер Львова Садовий розповів деталі зустрічі із Залужним

02.05.2023 14:24   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Головнокомандувач Збройних Сил України, генерал Валерій Залужний відвідав Львів та поспілкувався з мером міста Андрієм Садовим.

Про це 24 Каналу розповів міський голова Львова Андрій Садовий. За його словами, у Львові генерал Залужний мав зустріч з іноземними партнерами України. 

Про контрнаступ не говорили

Міський голова повідомив, що Головнокомандувач ЗСУ відвідав Львів з повагою до львів’ян та того, що робить місто. Він розповів йому про систему реабілітації в лікарні UNBROKEN та про те, як у Львові розбудовують екосистему людяності. Валерій Залужний дуже перейнявся цим, адже важливо, щоб кожна громада в Україні мала такі центри реабілітації військових.

"Це була дружня розмова. Я принципово не ставив питання: коли? Всі ми розуміємо, що людей цікавить, коли (почнеться контрнаступ – 24 Канал). Але кожен має робити свою роботу. Моя робота – відповідати за життєдіяльність мільйонного міста, допомагати переселенцям, допомагати пораненим. Єдине, що я побажав пану Залужному – тримати драйв та робити добре те, що він робить. Все решта – прийде з часом", – заявив Андрій Садовий.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews