З контракту на бюджет переведено 28 тис. студентів, які мають пов’язані з війною пільги, - Міносвіти

02.05.2023 15:34   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Право на переведення з контрактної форми навчання мають діти загиблих захисників України, учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни, їхні діти, а також жителі особливо небезпечних територій.

Міністерство освіти і науки перевело з контрактної форми на навчання за державним замовленням понад 28 тисяч здобувачів освіти, які мають пов’язані з війною пільги.

Про це інформує  пресслужба МОН.

Міністерстовом надано дозвіл для переведення на навчання за державним замовленням 28 348 здобувачів. З них 24 637 за денною формою здобуття освіти і 3 711 – за заочною.

Зазначається, що право не переведення з контрактної форми навчання мають діти загиблих захисників України, учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни, їхні діти, а також жителі особливо небезпечних територій, які зараховані до закладів фахової передвищої та вищої освіти до 2021 року. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews