На Львівщині викрили псевдопрофесора, який викладав в університеті

04.05.2023 16:13   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська
На Львівщині правоохоронці викрили зловмисника, який робив наукову кар’єру, використовуючи підроблені дипломи.
 
Псевдонауковця викрили слідчі відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури.
 
Як встановили правоохоронці, у 2009 році мешканець Львівського району, якому на той час було 45 років, для влаштування на роботу в один з вищих учбових закладів Львівщини надав підроблений Диплом кандидата юридичних наук, нібито виданий йому престижним столичним університетом. Отримавши посаду, зловмисник регулярно отримував усі передбачені виплати.
 
У 2012 році він надав керівництву вишу ще один підроблений диплом того ж столичного університету - Диплом доктора юридичних наук, після чого отримав вчене звання професора та підвищення по службі.
 
У цьому учбовому закладі чоловік пропрацював до 2016 року, після чого перейшов на роботу в інший львівський ВУЗ, де до 2022 року очолював одну з кафедр.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews