П'ятьох ухилянтів впіймали у лісі біля кордону на Львівщині

06.05.2023 14:00   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Інцидент трапився 5 травня у прикордонному відділі «Краківець».

Біля кордону з Польщею прикордонники Львівського загону затримали п’ятьох порушників, які намагалися виїхати з країни в обхід пунктів пропуску. Першу групу осіб виявили в автомобілі Skoda, які не змогли пояснити мету свого перебування у прикордонні.

Під час пошукових заходів за кілька десятків метрів до держрубежу прикордонники відділення "Грушів" виявили та затримали п’ятьох мешканців Закарпатської та Житомирської областей віком від 21 до 24 років. В ході бесіди затримані зізнались, що мали намір незаконно потрапити до країн ЄС з метою працевлаштування, – повідомили у ДПСУ.

Усіх затриманих доставили до прикордонного підрозділу для перевірки та притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України). Після цього справу передадуть до суду.

null
Фото ДПСУ

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews