День міста у Львові. Куди піти?

06.05.2023 14:04   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Програма заходів у Львові.

Цими вихідними, 6 та 7 травня, Львову виповнюється 767 років з дня заснування. З нагоди свята в місті проведуть низку заходів та започаткують нову традицію.

Про це повідомляє  пресслужба ЛМР

У ці дні трамваї та тролейбуси у місті курсуватимуть, прикрашені національними прапорцями і прапорцями із гербом міста Львова.

Програма заходів на сьогодні

У суботу, 6 травня, о 13:00 на площі Ринок відбудеться урочиста церемонія підняття прапора міста Львова. Спочатку міський сурмач виконає «Мелодію міста», а потім військовослужбовець, який проходить лікування у реабілітаційному центрі «Незламні», підійме прапор Львова.

Окрім того у цей день буде започатковано нову традицію, деталі якої поки не розголошують, щоб це був сюрприз для львів’ян і гостей міста. 

Опісля цього ж дня на Личаківському кладовищі відбудеться спільна молитва за участі родин загиблих Героїв. Молитва розпочнеться о 17:00 год на Полі почесних поховань №86-А та продовжиться на Полях № 67 та № 76.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews