Заступників голови львівської податкової усунули через факти корупції

08.05.2023 12:02   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Відомо, що керівництво львівської податкової відсторонили від роботи через підтверджені факти корупції їх підлеглих. Керівника львівської податкової Андрія Флиса та двох його заступників відсторонили від посад, а ще одного звільнили.

Про це пише видання "Бомок".

Відомо, що з наказів в. о. голови Державної податкової служби Тетяни Кірієнковідсторонено від виконання повноважень за посадою та порушено дисциплінарне провадження стосовно заступників начальника головного управління ДПС у Львівській області Руслана Ганюка та Тараса Завади.

За нашими джерелами, керувати львівською податковою буде такий собі Іван Левкін. Він є другом Ореста Вітика, колишнього заступника начальника ГУ ДФС у Львівській області та в.о. обов’язків начальника Державної податкової служби у Київській області й бізнесмена Григорія Козловського.

Додамо, що голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, який зараз активно “перезавантажує” податкову, раніше обслуговував родинний бізнес друга Януковича. А нещодавно Гетманцев дякував ОПЗЖ за боротьбу з корупцією і патріотизм.

Нагадаємо, про махінації у діяльності Головного управління ДПС області повідомлялось ще минулого року. За даними Львівської обласної військової адміністрації, серед 135 суб’єктів підприємницької діяльності, яким від початку 2022 року було відшкодовано загалом понад 1 млрд 165 млн грн ПДВ, 13 фірм не мали жодного працівника, але їм відшкодували 129 млн грн.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews