На Львівщині чоловіка відправили на лікування до психлікарні через постійне знущання з дружини

09.05.2023 09:58   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Під час однієї зі сварок чоловік підпалив будинок.

На Львівщині чоловік систематично знущався зі своєї дружини, спалював її речі та підпалив будинок із автомобілем. Його відправили на примусове медичне лікування у Львівську обласну психіатричну лікарню.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з матеріалів судової справи.

Встановлено, що упродовж червня-липня 2022 року чоловік систематично вчиняв психологічне та економічне насильство стосовно своєї дружини. Він обзивав її нецензурними словами, палив особисті речі, залишав жінку та малолітню дитину без житла та речей.

Наприкінці червня минулого року кривдник вирішив підпалити спільний з дружиною будинок. Він зібрав легкозаймисті речі у житловій кімнаті та у приміщенні кухні будинку, після чого підпалив. Окрім того, він підпалив гаражне приміщення, у якому знаходився автомобіль Dacia Logan.

Внаслідок пожежі був знищений автомобіль, речі домашнього вжитку та стіни у будинку. У суді чоловік свою вину визнав частково та сказав, що підпалив будинок та гараж перебуваючи у збудженому емоційному стані через конфлікт з дружиною, яка не пускала його до будинку.

Дружина чоловіка у судовому засіданні зазначила, що на цей час їх будинок є непридатним для проживання. Жінка розповіла, що чоловік змінив свою поведінку відколи приїхав з Польщі у 2021 році. З того часі він постійно лаявся, говорив непристойні слова, вчиняв скандали. Відтак вона змушена була переїхати до своїх батьків, які проживали через дорогу.

«Поведінка чоловіка її дуже лякає. Тим більше така його поведінка чоловіка відбувалася в присутності їх малолітньої дитини», - йдеться у судовому вироку з пояснень.

Так, Бродівський районний суд Львівської області постановив застосувати до чоловіка примусові заходи медичного характеру у виді примусового лікування у психіатричному закладі зі звичайним типом, а саме до Львівської обласної клінічної психіатричної лікарні.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews