Львівська податкова має нового керівника

10.05.2023 18:48   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

На заступника начальника відділу контролю за відшкодуванням ПДВ управління оподаткування юридичних осіб Головного управління ДПС у Львівській області Миколу Никитюка поклали виконання обов’язків  начальника Головного управління ДПС у Львівській області.

Про це повідомляє “Бомок” з посиланням на наказ в. о. голови Державної податкової служби Тетяни Кірієнко.

 Новий керівник податкової народився у 1976 році. Фанат футболу і «Карпат».

Микола Никитюк замінить Андрія Флиса, під чиїм керівництвом він колись працював. Флис раніше був податковим міліціонером.

Нагадаємо, 5 травня від роботи відсторонили керівництво львівської податкової. Керівника львівської податкової Андрія Флиса та двох його заступників відсторонили від посад, а ще одного звільнили.

Пізніше “Бомку” стали відомі імена заступників голови львівської податкової, яких усунули через факти корупції.

Додамо, що голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, який зараз активно “перезавантажує” податкову, раніше обслуговував родинний бізнес друга Януковича. А нещодавно Гетманцев дякував ОПЗЖ за боротьбу з корупцією і патріотизм.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews