Іванна Капустянська

Іванна Капустянська

Редактор, оглядач

Моторошна аварія на Львівщині: загинула жінка та її двоє дітей (ФОТО, ВІДЕО)

11.05.2023 09:57   Джерело: LvNews
Автор : Іванна Капустянська

Трагічна аварія сталася біля села Розвадів, стрийського району.

Аварія сталася, 10 травня, близько 19.40, на автодорозі «Київ-Чоп» біля села Розвадів Стрийського району. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобіля «Volkswagen Touran», яким керувала 42-річна мешканка Стрийського району, з вантажівкою «Renault» під керуванням 45-річного жителя Запоріжжя.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка легковика та двоє її доньок віком орієнтовно чотири і шість років померли на місці події. Крім того, тілесні ушкодження отримали 15-річний пасажир легковика та водій вантажівки.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

null

 

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews