Яка погода очікує Львівську область наступні дні?

15.05.2023 13:05   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Пожежна небезпека, грози, дощі та шквали: все це буде на Львівщині.

По Львівській області прогнозують хмарну з проясненнями погоду та короткочасні дощі та грози. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/с, місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура  вночі 7 – 12°, вдень 16 – 21° тепла. 

15 травня у Львові прогнозують до 17 градусів тепла. Опади можливі в другій половині дня.

Також дощитиме в ніч на вівторок, 16 травня. Цей день у Львові буде похмурим, водночас значних опадів впродовж дня не передбачається. Температура повітря прогріється до 20 градусів тепла.

У середу, 17 травня, має стати ще тепліше, але на вечір 17 травня очікуються грози, які принесуть короткочасне похолодання.

Крім того, за інформацією ДСНС, надзвичайна пожежна небезпека в Львівській області 14-17 травня В цей час будуть такі погодні умови, за яких поєднання високої температури повітря та бездощової погоди призводить до високої ймовірності ві виникнення та швидкого розповсюдження пожеж, за наявності джерел займання (відкритого вогню).


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews