Ремонт у Львівській облараді: двері викидають через вікна

16.05.2023 19:24   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Очевидцями інциденту стали школярі.

Під час ремонтних робіт у будівлі Львівської облради та обласної державної адміністрації на вул. Винниченка у центрі Львова, яка є пам'яткою архітектури національного значення, робітники викидали старі двері прямо з вікна третього поверху.

Цей інцидент очевидці зафіксували на відео та поширили його у Facebook.

Львів’янка пані Ірина, яка надала відео для поширення, розповіла ZAXID.NET, що двері з вікон викидали у внутрішньому дворі будівлі на вул. Винниченка, 18. Очевидцями стали школярі, які навчаються поруч у школі на вул. Просвіти, вони і зняли вcе на мобільні телефони.
 
Робітники викидають з вікна частинами подвійні двері. За даними очевидців, унизу лежить будівельне сміття та демонтовані дерев’яні конструкції, з чого можна припустити, що зафіксований на відео випадок не був одиничним, а практикувався і раніше.

Будівля на вул. Винниченка, 18 перебуває у комунальній власності Львівської облради. Там розташована Львівська обласна рада та Львівська ОВА. В управлінні майном спільної власності Львівської облради розповіли, що ремонтні роботи проводять не на третьому поверсі, звідки викидали двері з вікна, а на четвертому поверсі, де розташована Львівська ОВА. Також в облраді переконують, що двері не мали історичної цінності.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews