Дах Львівської поліції хочуть відремонтувати майже за 3,3 млн грн

17.05.2023 12:18   Джерело: LvNews
Опубліковано : Іванна Капустянська

Головне управління Національної поліції у Львівській області провело тендер на майданчику Prozorro на послуги з поточного ремонту даху адміністративної будівлі ГУ НП на Львівщині на вул. Мушака, 40 у Львові.

Про це пише Tvoemisto.tv.

Вартість тендеру становить 3 288 258, 00 грн. Його провели 12 травня та обрали переможця. Ним стало ТзОВ «Неостар Груп». Підприємство має провести роботи до 1 червня 2024 року.

Зазначимо, що за даними YouControl ТзОВ «Неостар Груп» зареєстроване у Львові у 2018 році на вул.Широка. Засновником і кінцевим бенефіціаром компанії є Петро Козак. 

Нагадаємо також, що на вул. Стрийській збудують адміністративний центр швидкого реагування поліції. У березні цього року Головне управління Національної поліції у Львівській області замовило послуги із будівництва адмінцентру за понад 73 млн грн у ТОВ «Фірма «Інтербуд», тобто будівництво здорожчало на 37 млн грн. Будівництво стартувало ще в 2013 році, проте було призупинено. Два роки тому переможцем тендеру з добудови центру стала «Фірма «Інтербуд» із ціною в 83,52 млн грн. У 2021 році готовність добудувати офіс поліції заявили сім компаній, і «Фірма «Інтербуд», за результатами аукціону, була передостанньою. Але замовник після торгів відхилив п’ять учасників з дешевшими пропозиціями. Згідно з даними порталу ЄДата, «Фірмі «Інтербуд» перерахували за роботи приблизно 41 млн грн. На Prozorro вказана сума в 48 млн грн. Але договір розірвали «у зв’язку з істотною зміною обставин».

Як пояснював «Наші гроші Львів» Олексій Гайда, один із співвласників компанії-підрядника, минулоріч не вдалося завершити роботи через повномасштабне вторгнення росії. Відтак, довелось розірвати угоду, зробити новий проєкт та провести конкурс на завершення будівництва. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу lvnews.org.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews




Телеканал Рада. Прямий ефір

Радіо

TeNews Radio Вголос

Головне за день

Архів новин

Вверх
Вниз